Futbol: UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi

Konak Belediyespor Teknik Direktörü Tavur:- "Olası rakiplerimiz çok güçlü ama ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz

Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde birinci turdaki rakibi perşembe günü belli olacak Konak Belediyespor'un teknik direktörü Hüseyin Tavur, "Olası rakiplerimiz çok güçlü ama ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz" dedi.

Tavur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şampiyonlar Ligi'nde ilk hedeflerinin ön eleme turunu geçmek olduğunu, bunu başaran ilk Türk ekibi oldukları için de mutlu olduklarını söyledi. Şampiyonada gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini kaydeden Tavur, "İlk turda çok iyi takımlarla eşleşme ihtimalimiz var, bunu inkar etmiyoruz. Olası rakiplerimiz çok güçlü ama ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Polonya veya Avusturya temsilcileriyle eşleşirsek daha şanslı bir kura çekmiş olacağız" diye konuştu.

İsviçre'nin Nyon kentinde perşembe günü yapılacak kura çekimine Konak Belediyespor adına Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın katılacağı bildirildi.

İzmir temsilcisinin olası rakipleri şöyle:

Lyon (Fransa), Turbine Potsdam (Almanya), Arsenal (İngiltere), Rossiyanka (Rusya), ASD Torres Calcio (İtalya), Wolfsburg (Almanya), Brondby (Danimarka), Malmö (İsveç), Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti), Fortuna Hjorring (Danimarka), Paris Saint-Germain (Fransa), Neulengbach (Avusturya), Zorkiy (Rusya), Glasgow (İskoçya), Birmingham (İngiltere), RTP Unia Raciborz (Polonya).

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ