Futbol: UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi

Konak Belediyespor Bosna Hersek'teki ön eleme grup maçında yarın ev sahibi WFC SFK 2000 ekibiyle karşılaşacak

UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde son 32 takım arasına kalmak için Bosna Hersek'teki 1. Grup'ta mücadele eden Konak Belediyespor, yarın ev sahibi WFC SFK 2000'le karşılaşacak.

Grubun ilk maçında dün Bulgar ekibi FC NSA Sofya'yı 2-0 yenen Konak Belediyespor, yarın TSİ 11.30'da grupta averajla lider durumda bulunan WFC SFK 200'0le karşılaşacak. Saraybosna'daki Otoka Stadı'nda oynanacak müsabakayı Hırvatistan'dan Vesna Budimir yönetecek. İzmir temsilcisi yarınki müsabakayı galip tamamlaması halinde gruptan çıkmak için büyük avantaj elde edecek. Ligde 8 grubu lider tamamlayacak ekiplerin yanı sıra gruplarda en iyi 2 ekip bir üst tura yükselecek.

Konak Belediyespor ve WFC SFK 2000'nin birer galibiyetinin bulunduğu grupta yarın Cardiff City (Galler)- FC NSA Sofya (Bulgaristan) maçı da oynanacak.

Grupta ikinci maçlar öncesindeki puan durumu şöyle:

TakımlarOGBMAYP
1. WFC SFK 20001100303
2. Konak Belediyespor1100203
3. FC NSA Sofya1001020
4. Cardiff City1001030

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri