Futbol: Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, yarın kendi sahasında Balçova Belediyespor ile 7. hazırlık maçını oynayacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor, yarın kendi sahasında Balçova Belediyespor ile 7. hazırlık maçını oynayacak.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Armağan Turhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlık maçında tüm oyuncularına şans vereceğini belirtti. Balçova Belediyespor'un ligin yeni ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Turhan, "8 Eylül'de başlayacak sezon öncesi 7. hazırlık maçımızı oynayacağız. Bu maçlar lige hazır girmek ve oyuncuların kendisini göstermesi açısından önem taşıyor" ifadelerini kullandı.

Sezona bir üst lige çıkma hedefiyle hazırlandıklarını kaydeden Turhan, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz sezon gerçekleştiremediğimiz bir üst liğe yükselme arzumuzu yeni sezonda mutlaka gerçekleştirmek istiyoruz. Bunu için işimizi şansa bırakmadan başarmak istiyoruz. Hedefe ulaşmak için lige iyi başlamak büyük önem taşıyor. Ligin başlangıcına kadar İnşallah tamamen hazır hale geleceğiz. Hazırlık maçlarında eksikliklerimizi tespit ederek bunları gidermeye çalışıyoruz. Her geçen gün daha iyi duruma geliyoruz. Takımdan çok memnunum."

Muhabir: Ali Gökmen Şireci
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberler Haberleri