Fırın Ekmek Evi’nin Bahçeşehir’deki ikinci şubesi günü açıldı

AVTER Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin ve Muhsin Şahin’in sahibi olduğu Fırın Ekmek Evi’nin Bahçeşehir’deki ikinci şubesi 15 Haziran Cumartesi günü açıldı.

AVTER Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin ve Muhsin Şahin’in sahibi olduğu Fırın Ekmek Evi’nin Bahçeşehir’deki ikinci şubesi 15 Haziran Cumartesi günü açıldı.

Yeni şubenin açılış törenine, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan; Genel Başkan Yardımcıları; Ali Çıkkan, Metin Tırış, Mustafa Özcan,  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı Necmi Hatipoğlu, İstanbul Metro Turizm Yöneticisi Hayati Uzun, Keşan Metro Turizm Yöneticisi Mustafa Sagun, Metro Turizm Avrupa Yakası Müdürü Mehmet Pervaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Bahçeşehir Fırın Ekmek Evi’nin açılış kurdelesini Galip Öztürk, Cengiz Kurtoğlu ve Hayati Uzun beraber kesti. Her yeni yatırımın bir istihdam kapısı olduğunu belirten Galip Öztürk, hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR