Fethiyeli Gazeteciler Vali Çiçeki Ziyaret ettiler

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş, geçen hafta yeni görevine başlayan Muğla Valisi Amir Çiçek’e dernek üyeleri adına başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Çiçek: “Basın her zaman bizim için aynadır. Basın mensubu arkadaşların özverili şekilde çalıştığını düşünüyorum. Bundan sonra güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum." dedi.

Mesai saati gözetmeksizin çalışmak gerektiğini söyleyen Vali Çiçek: “Bu görev bize hizmet yapmak için verildi. İnsanların memnuniyetini sağladığınız zaman iyi yönetimi gerçekleştirmiş olursunuz. Biz burada devletin temsilcisiysek çalışmalarımızı bunu göre yapmamız, samimi bir şekilde çalışmamız lazım. İmkan yok diye mazeret üretilmeyecektir. Buraya turistik amaçla gelmedik. Muğla daha iyiye gitmeli. Vizyon çok önemli. Hep birlikte çalışırsak Muğla’nın marka olması için hiçbir engel yok.  Bir ilçeye gittiğimde sadece protokolle değil sivil toplum örgütleri ile de bir araya geleceğim.  Bulunduğumuz süre içerisinde elimizden gelenin en iyisini yapmak durumundayız. Tarımın gelişmesini, alternatif turizmle turizmin 12 aya yayılmasını sağlamalıyız. Bürokratik engelleri kaldırmalıyız. İnsanı çok seviyorum. İnsanı mutlu et ki devlet yaşasın. Niyetimiz bu.” dedi.

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti