Fethiyede polisten düğün şakası

Fethiye İlçesinde Polis ekipleri gelin ve damada takı yerine kelepçe taktı. Elleri birbirine kelepçelenen gelin ve damat Polisler, salonu terk edince düğüne kelepçeli olarak devam etti.

Fethiye'de yerel bir televizyonda kameraman olarak görev yapan Murat Yalçın ve güzellik merkezinde çalışan Seda Zeybek çifti Fetiheye Lisesi Salonunda düzenlenen törenle evlendi. Normal olarak başlayan düğün ilerleyen saatlerde, damadın arkadaşları tarafından hazırlanan şakayla renkli görüntülere sahne oldu. Takı takma töreni esnasında düğün salonuna gelen üniformalı polisler, gelin ve damada takı yerine kelepçe taktı. Geline ''Bilezik takacağız uzat kolunu'' diyen polis ekipleri, gelini ve damadı kelepçeledi.
Polisler, düğüne katılanların şaşkın bakışları arasında salonu terk etti. Gelin ve damat ise elleri kelepçeli olarak düğüne devam etti.
Daha sonra olayın şaka olduğu anlaşıldı. Fakat polisler salonu terk ettiği için gelin ve damat düğüne bir müddet elleri kelepçeli olarak devam etti. Gelin ve damat birbirlerine kelepçeli oldukları için hareket etmekte zorlansalar da, elleri kelepçeli olarak oynamayı da ihmal etmedi. Yaklaşık yarım saat devam eden kelepçeli düğün, polis ekiplerinin yeniden düğün salonuna gelmesi ile son buldu.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ