Fethiye'de trafik kazası: 1 yaralı

Önce trafik levasına, ardından bir akaryakıt istasyonunun reklam panosuna, daha sonra park halindeki bir otomobile çarparak durabilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Fethiye'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yasin Kızılca'nın kullandığı 48 PG 021 plakalı otomobil, Süleyman Demirel Bulvarı Muğla Makası Kavşağı'nda yoldan çıkarak önce trafik levasına, ardından bir akaryakıt istasyonunun reklam panosuna, daha sonra park halindeki bir otomobile çarptı.

Çevredeki vatandaşlar ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan Kızılca, olay yerinedeki ilk müdahalesinin ardından Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada otomobilden gaz sızıntısı olduğunu fark eden polis, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye, otomobildeki LPG tankını kontrol ederek sızıntıyı önledi.

Hastanede tedavisi süren Kızılca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Muhabir: Utku Uçrak
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ