Festival 408 damgasını vurdu!

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Festival 408” büyük yankı uyandırdı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi bölümü öğrencilerinin performans alanındaki disiplinler arası çalışması olan ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen “Festival 408” büyük yankı uyandırdı. Şiri Bıçacı’nın enstalasyon çalışması “Aç”, Hande Özgül’ün performansı “Arada” ve Nergis Uslu’nun oyunu “Ben Değil” gecenin konuşulanları olurken, Eyüp Emre Uçaray’ın atölye çalışması Vagabondage ise büyük ses getirdi. Bir performans sanatları festivali olan “Festival 408” dans, enstalasyon ve performans deyince Türkiye’de artık akla gelen ilk festivallerden biri. Tüm etkinliklerin ücretsiz gerçekleştirildiği ve her kesimden kişinin katılımının sağlandığı festivale ilgi bu yıl geçen yıla oranla iki kat büyüklükdeydi. 20 - 21 Mayıs 2014 tarihleri arasında; Sahne Hal ve Santralistanbul Enerji  Müzesi’nin ev sahipliği ile gerçekleşen festival için Performans Sanatçısı Şükran Moral “bu festival desteklenmeli, genç performansçılar kendini daha çok ifade etme şansı elde etmeli” dedi.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ