Fenerin sitesi sarı-kırmızı

Sporda bu tabloyu özler olduk... Fenerbahçe taraftar sitesi Antu, açılış sayfasına sarı-kırmızılı bu fotoğrafı koydu. Neden mi?

Antu'dan anlamlı davranış... Fenerbahçe taraftar sitesi antu.com'un açılış sayfasındaki sarı-kırmızı fotoğraf gözlerden kaçmadı.

UltrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın için antu.com Fenerbahçeliler'e destek çağrısında bulundu.

Antu.com'da yer alan haber şöyle:

Galatasaray tribün grubu ultrAslan-Uni temsilciliği yapmış olan ve lösemi ile mücadele eden Anıl Aydın'la ilgili olarak arkadaşları bir kampanya başlattı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatmakta olan Anıl Aydın için önümüzdeki iki ay içerisinde ilik nakli yapılması gerekiyor.

Antu.com olarak, büyük Fenerbahçe'nin Büyük Taraftarını, Sevgili Anıl Aydın'a iliğinin uygun olup olmadığı öğrenmek için kan tahlili yaptırmak için aşağıdaki adreslere başvurmaya çağırıyor ve sevgili Anıl'a Ali Sami Yen tribünlerinde kendisi için açılmış pankarttaki gibi "Dayan Koca Adam" diyoruz.

İSTANBUL:
Çapa Tıp Fakültesi
Temel Bilimler Binası
Acil Giriş Kat:2 no:10
Tıbbi Biyoloji Ana Bilim Dalı

ANKARA:
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi

İZMİR:
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

Bu kampanya sadece Anıl Aydın'la sınırlı kalmamalı, verdiğiniz kanla Anıl Aydın ya da bir başka hastaya şifa olabilirsiniz. Şu anda uygun ilik bekleyen hasta kardeşlerimiz için, tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyoruz."

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..