F.Bahçe yoğun baskı altında

Portekiz basını, yarın oynanacak Porto-F.Bahçe maçına geniş yer ayırdı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın oynanacak Porto-Fenerbahçe maçı öncesinde Portekiz basını, lige kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin ''çok yoğun bir baskı altında'' olduğunu yazdı.

A Bola gazetesi, ''Sezona felaket bir başlangıç yapmakla suçlanan Fenerbahçe, çok büyük bir baskı altında'' ifadesini kullanarak, ''kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın, transfere harcadığı milyonlardan sonra alınan sonuçlardan dolayı çok kızgın olduğunu'' ileri sürdü.

Record gazetesi ise evsahibi olma, teknik kadro ve Şampiyonlar Ligi'ndeki tarihi bakımında maç öncesinde Porto'nun favori olduğunu savunmasına rağmen, Porto'nun en son maçını 18 gün önce oynamasını Fenerbahçe'nin ''avantajı'' olarak gösterdi. Gazete, Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos'un Şampiyonlar Ligi'nde 114. maçına çıkacağını hatırlatarak, ''Porto'nun muhtemel 11'indeki futbolcuların Şampiyonlar Ligi'ndeki toplam maç sayısı 104'ü buluyor'' ifadesini kullandı.

Yarınki maçta Porto'nun olası ilk 11'i ise şu şekilde sıralanıyor:

''Helton, Sapunaru, Rolando, Bruno Alves, Benitez, Fernando, Mariano, Raul Meireles, Lucho, Lisandro, Rodriguez.''

Öte yandan Portekiz mahkemesi, ''Altın düdük'' adlı skandala karışarak bir maçta hakemlere rüşvet verdiği iddiasından dolayı 2004 Aralık ayında Porto Kulübü Başkanı Pinto da Costa'nın tutuklanmasının ''yasadışı'' olduğuna kanaat getirerek, Portekiz devletinin Costa'ya 20 bin avro tazminat ödemesine karar verdi.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ