F-16 ile irtibat kesildi

Amasya 5. Ana Jet Üs Komutanlığına ait bir F-16 uçağı ile görev uçuşu esnasında uçağın pilotunun "Atlıyorum" mesajını müteakip irtibat kesildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Amasya'daki 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığına ait bir F-16 uçağı ile görev uçuşu sırasında pilotun "Atlıyorum" mesajının ardından irtibatın kesildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki açıklamada, Amasya'daki 5. Ana Jet Üs Komutanlığına ait bir F-16/C uçağı ile saat 14.15'te Osmaniye civarında Amanoslar bölgesindeki görev uçuşu sırasında pilotun "Atlıyorum" mesajının ardından irtibatın kesildiği belirtildi.

Açıklamada, başlatılan arama kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri