Divan İstanbul'da ön büro görevlisi Yaman Eroğlu ile Amerikan Hastanesinde Psikolog olan Sera İmer çiftinin Pineta De Lux Otel'in havuz başında gerçekleşen düğün törenine, aralarında AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Muğla İl Genel Meclisinin CHP'li üyesi Mehmet Erden, Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete'nin de aralarında bulunduğu bine yakın davetli katıldı. Eroğlu ailesinin yeni yuavasının sahipleri düğün sonrası yaşadıkları İstanbul'a döndü.
Düğüne, İzmir'den gelen 15 kişilik Aegean Band orkestrası ayrı bir renk kattı. Davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde pisti hiç boş bırakmadı, bol bol eğlenip, oynayarak genç çiftin mutluluğunu paylaştı. Biz de Gündem Ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Düğün fotoğraflarını ve haberin içeriğindeki bilgileri gazetemizle paylaşan www.maggazinhaber.com'a teşekkür ederiz)
Eroğlunun Yaman oğlu evlendi
Ak Parti Muğla İl Genel Meclis Üyesi ve 'Libero Tur' adlı seyahat acentesinin sahibi Ceyhan Eroğlu'nun küçük oğlu Yaman Eroğlu, Sera İmer ile hayatını birleştirdi.
İlk yorum yazan siz olun