Ergun: Özdağ Yargıya Hesap Verecek

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Prof. Dr. Metin Ergun: Özdağ Yargıya Hesap Verecek

İYİ Parti Marmaris ilçe teşkilatı medya mensuplarıyla Bono Marina Cafe de bir araya geldi  

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İlçe Başkanı Ali Toksoy ve yönetim kurulu üyeleriyle medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldiler.

Ergun: “Partimizin kuruluşunun üçüncü yılına giriyor. Türkiye’nin en etkin partisi olduk. İYİ Parti Marmaris ilçe başkanımız Ali Toksoy ve il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Marmaris’te sizlerle olmaktan mutluyuz. Marmaris’e her geldiğimde mutlaka esnafımızı ziyaret ederiz. Marmarisli esnafımız ekonomik olarak geleceklerinden endişeli olduğunu gördük. Partimiz gerekli önergelerle mecliste sorunları dile getiriyoruz.

İYİ Partili Ümit Özdağ'ın İstanbul il başkanları Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmesi yönünde ki bir soruya ise Ergun şöyle cevapladı: “Partimizde bir tartışma yok. Havuz medyasının çıkardığı bir tartışmadır. Ümit Özdağ'ın iddiasını ispat etmesi gerekir. İddia sahibi gidip elinde ki belgeleri savcılığa vermektir. Ümit bey onu yapmadı. İl Başkanımız Kavuncu kendisini şikayet etti. Yargı ne olduğunu ortaya çıkaracaktır. İyi Parti iyi bir ivme yakalamıştı. Onu engellemeye çalışıyorlar.

HABERİN VİDEOSU..

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI