Ergun: “Bizim listemiz çok hem genç hem tecrübeli bir liste”

İYİ Parti Muğla 1. Sıra adayı Prof. Dr. Metin Ergun, beraberinde eşi Pervin Ergun ile Marmaris Memed Ocakbaşı restoran da basın mensuplarıyla biraraya geldi.

İYİ Parti Muğla 1. Sıra adayı Prof. Dr. Metin Ergun’u Marmaris İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Toksoy, İlçe yöneticileri kadın kolları, gençlik kolları ve partililer karşıladı.

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına devam eden İYİ Parti 1'inci sıra milletvekili adayı Metin Ergun, yaptığı basın açıklamasında: 
“Bizim listemiz çok hem genç hem tecrübeli bir liste”
Mutlaka çok olumlu etkisi olacaktır. Diğer partide ki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Onlar da mutlaka çok kıymetli arkadaşlarımızdır. Muğla'ya hizmet edecek insanlardır ama bizim listemiz çok hem genç hem tecrübeli bir liste. Ben varım Fethiye de çok uzun süre belediye başkanlığı yapmış olan. Behçet Saatcı Bey var bodrumda uzun süre belediye başkanlığı yapmış. Mehmet tosun var. Eski Muğla milletvekili Kabaağaç köyünden Muzaffer beyin kızı Ayfer Hanım var. Engelli  kardeşimiz Tulgay var. Dalaman'dan da Ömer Kaya 30 yaşında genç bir mühendis genç bir kardeşimiz var. Ehliyetli, tecrübeli Muğla'yı da tam kapsayan İlçeleri de kapsayan bir liste.  Ehliyetli ve riyakâr bir listemiz var umarım vatandaşımız teveccüh gösterir. Muğlalı vatandaşımız teveccüh gösterir. Diğer adaylardan da başarılı kendi yakın olduğum kişiler var Muğla'ya hizmet edebilecek." Ergun sözlerine şöyle devam etti.

HABERİN VİDEOSU...

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ