Emniyetten bir bekar daha kayboldu

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nde görevli Marmaris'in sevilen Polis Memuru Hasan Fehmi Erden, Back Hair güzellik salonunda görevli Serap Güner ile Paşabeach Hotel'de düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi.

Muğla Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden'in de katıldığı düğün töreninde Hasan ve Serap çiftini mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nde görevli Marmaris'in sevilen Polis Memuru Hasan Fehmi Erden, Back Hair güzellik salonunda görevli Serap Güner ile Paşabeach Hotel'de düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi. Muğla Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden'in de katıldığı düğün töreninde Hasan ve Serap çiftini mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü görevli ve nöbetteki polisler haricinde tam kadro düğüne katıldı. Back Hair'in sahibi Mevlüt Bayındır ve Back Hair çalışanlarıda tam kadro olarak arkadaşlarının mutlu gününde yanında yer aldılar. Marmaris Emniyet Müdürü Yaşar Turan Çebi, Emniyet Müdürü Yardımcıları İlhami Adıgüzel, Selim Budak, amiler, komiserler, polisler ve emniyette görevli memurlar arkadaşları Hasan Fehmi Erden'in mutlu gününe ortak oldular.

Muğla Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden Hasan ve Serap çiftinin düğününe katılarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Prof. Dr. Özden genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Manşet Gazetesi olarak Marmaris'te bir çok kişi ve kurumun takdirini kazanmış beyefendi kişiliği ile sevilen polis memuru Hasan Fehmi ve Serap Erden çiftine ömür boyu sadetler diliyoruz.

Muğla Milletvekili Gizem Özcan: Avukat İçin de Adalet!
BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI