El ele güzel günlere projesi

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Balaban: "Vatandaşlar 155 Polis İmdat hattını aramaktan çekinmemeli

Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, vatandaşların "155 Polis İmdat" hattını aramaktan çekinmemeleri gerektiğini ifade etti.

Balaban, ilçe kaymakamlığınca yürütülen "El ele güzel günlere" projesi kapsamında Saruhan Mahallesinde bir kahvehanede düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle sohbet etti.

İlçede meydana gelen dolandırıcılık, hırsızlık ve buna benzer asayiş olayları hakkında vatandaşları bilgilendiren Balaban, kötü niyetli kişilere karşı polis ve vatandaşın el ele çalışması gerektiğini anlattı.

Şüpheli görülen durumlarda "155 Polis İmdat" hattını aramaktan çekinmemeleri gerektiğini belirten Balaban, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız şüpheli gördükleri kişileri ihbar etsin. İhbar mekanizması çalışmazsa polis iş yapamaz. Bizde ihbarcının kimliği her zaman gizli kalır. Bizler ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışıyoruz. Hırsızlık olayları büyük ölçüde azaldı. Vatandaşlarımız da bize yardımcı olursa hep beraber daha büyük işler yaparız."

Muhabir: Muammer KÖKCÜOĞLU
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ