Ekonomi Bakanlığına Zeybekci'nin getirilmesi

DTO Başkanı Özer: - "Dünya ile entegre olmuş Denizli'nin ekonomiyle ilgili bir bakanlığı çoktan hak ettiğini düşünüyorum

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, "Dünya ile entegre olmuş Denizli'nin ekonomiyle ilgili bir bakanlığı çoktan hak ettiğini düşünüyorum" dedi.

Aynı zamanda Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi olan Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizli'nin ihracatıyla, üretimiyle, sanayisiyle, ticaretiyle Türkiye'nin önemli illerinden birisi olduğunu belirtti.

"Dünya ile entegre olmuş Denizli'nin ekonomiyle ilgili bir bakanlığı çoktan hak ettiğini düşünüyorum" diyen Özer, şunları kaydetti:

"Kabine değişikliğiyle ekonomi bakanlığı AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'ye emanet edilmiştir. Denizli Ticaret Odası olarak geçtiğimiz günlerde bu beklentimizi dile getirmiştik. Beklentinin bu anlamda gerçekleşmesi de ilimiz açısından da önemli bir olgudur. Nihat Zeybekci bakanımız, almış olduğu bu sorumlulukla ilimize, bölgemize, ülkemize ekonomik anlamda iş dünyasına çok büyük katkılarının olacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun."

Muhabir: İbrahim Süzer
Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti