Egeli fotoğrafçılar Marmariste buluştu

Ege'deki fotoğraf dernekleri temsilcileri Marmaris'te buluştu

Ege Bölgesi Fotoğraf Dernekleri 10 - 11 Mayıs günleri Marmaris Kültür ve Sanat Evin'de buluştu. İki gün boyunca panel, sergi, gösteri ve Datça Fotoğraf çekim gezisi düzenlendi. Yaklaşık olarak 14 derneğin katıldığı etkinliklerde dernek üyeleri birbirlerini tanıyıp fotoğraf sanatının gelişimi hakkında fikir alışverişinde bulundular.

10  ve 11 Mayıs’ta Marmaris Kültür ve Sanat Evin'de yapılan Fotoğraf buluşmasında ilk günü olan Cumartesi "Fotoğraf Derneklerinin Temel Sorunları ve Çözüm Önerileri" konulu panel düzenlendi. Yine Cumartesi İFOD 20. geleneksel "SANSÜR" adlı sergi, daha sonra saat 20.00 de dernekler karma gösterisi yapıldı. İkinci gün olan Pazar günü Datça fotoğraf çekimi gezisi düzenlendi.

Yapılan bu etkinlikler sonucunda organizasyon yetkilileri Marmaris belediyesine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam edeceğini söylediler.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ