DURAN BAYRİ VEFAT ETTİ

İçmeler Mahallesi sakinlerinden tanınmış sima Duran Bayri, 27 Ocak günü 77 yaşında çoklu organ yetmezliğinden hayata veda etti.

Ak Parti İçmeler Mahalle Başkanı Sezai Şahin’inde kayın babası olan Bayri, uzun süredir Denizli’de tedavi görüyordu. Merhum Bayri’nin aynı günün sabahı Denizli’deki hastaneden alınarak Marmaris İçmeler Köyiçi mevkindeki yaşadığı konutunun önüne getirildi. Burada bir süre kalan cenaze edinilen dualar ve alınan helallikten sonra İçmeler Şehir Mezarlığına götürüldü. 
Başta ailesi ve Dereözü’nden yakınları olmak üzere Marmaris Belediye eski başkanlarından Ali Acar, Ak Parti Marmaris eski İlçe başkanlarından Osman Ülgen, Memleket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Serdar Karaaç ve İlçe yönetiminden üyeler, Marmaris’in tanınmış turizmci iş insanlarından İsmail Ülgen, Erkan Hayaloğlu, Hüseyin Durmaz, Suat Kotan gibi birçok tanınmış simada merhumu son yolculuğuna uğurlayanlar arasındaydı. HERŞEY Dergisi olarak merhuma yüce Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

SCOOTER SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN YENİ GİRİŞİM
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
Aras, “İçme Suyu Sorunlarının Giderilmesi İçin Projelerimiz Hazır"
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA