DSPnin yurt teklifi reddedildi

Demokratik Sol Partililerin (DSP) Armutalan Belediyesi'nin inşa ettirdiği sağlık ocağı binasının tamamlandıktan sonra öğrenci yurdu olarak kullanılması teklifi reddedildi.


Demokratik Sol Partililerin (DSP) Armutalan Belediyesi'nin inşa ettirdiği sağlık ocağı binasının tamamlandıktan sonra öğrenci yurdu olarak kullanılması teklifi reddedildi. Armutalan Belediye Meclisi'nin CHP ve AKP'li üyeleri, DSP Belde Başkanı Kasım Çağlı'nın imzasıyla kendilerine iletilen teklifi, oy birliğiyle kabul etmedi.

DSP BAŞVURDU
Mayıs ayı içerisinde Demokratik Sol Parti Armutalan Belediye Meclis Başkanlığına bir dilekçe ile başvurmuş ve Merkez Mahallesi 20 pafta 4224 parsel üzerine hayırsever vatandaşlarca yapılan sağlık ocağının öğrenci yurdu olmasını önermişti. Gazetemizin kamuoyunun tartışmasına açtığı konu, bölgesel basında da geniş yer bulmuştu.

MECLİSTE GÖRÜŞÜLDÜ
Armutalan Belediye Meclisinin Haziran ayı oturumunda 'yurt mu olsun sağlık ocağı mı?' tartışması gündemin 4. maddesi olarak yer aldı. AKP ve CHP'li meclis üyeleri, binayı yurt haline getirmenin inşaatı yaptıran hayırsever vatandaşlarla saygısızlık olacağını savunarak öneriye karşı olduklarını dile getirdi.

GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ
Belediye Başkanı Muhammet Ünlü de yurt yapmak isteyenlerin belde rahatlıkla başka bina bulabileceklerini belirterek karşı olduğunu söylediği teklifi oylamaya sundu.
Önerge CHP ve AKP'li Meclis üyelerinin oybirliğiyle reddetti. Konu hakkında açıklama yapan DSP'liler ise AKP ve CHP'lileri eleştirdi.

'TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'
DSP Armutalan Belde Başkanı Kasım Çağlı, “Sonuç olarak bu Belediye Meclisinin kendi tercihidir, böyle bir öncelikleri olmadığını, meclis oylarıyla beyan etmiştir. Karara saygılıyız ancak bundan böyle bu binanın başka amaçlar için kullanılmasına da karşı çıkacağız” diye konuştu. (Marmaris GÜNDEM)

18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM