“Dost Meclisi” toplandı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, “2015 Yılı Marmaris Ekonomisi İşveren-Kamu İstişare Toplantısı” düzenledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi, “2015 Yılı Marmaris Ekonomisi İşveren-Kamu İstişare Toplantısı” düzenledi.

Marmaris ekonomisine katkı için nelerin yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunulan ve “Dost Meclisi” adı verilen toplantı, İçmeler Mahallesi’ndeki Letoilete Oteli’de gerçekleşti.

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Sayim Akdeniz ve dernek üyelerinin yanısra Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Muğla Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Marmaris Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Tarım ile ENSAR Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Ahmet Turan Şahin de katıldı.

Sayim Akdeniz, açılış konuşmasında Marmaris’i aksattıklarını düşünerek dost meclisinin ikincisini ilçede yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Akdeniz, dost meclisi toplantılarının amacının, MÜSİAD’ın gerçekleştirdiği organizasyonları tanıtıp, bunları üyeleri ve  yerel yöneticilerle paylaşmak, yörenin ekonomisini fayda sağlayacak fikirleri istişare etmek olduğunun altını çizdi, “Dost edinmek, yeni işbirlikleri oluşturmak istiyoruz” dedi. 

Toplantıya ev sahipliği yapan otelin işletmecisi de olan MÜSİAD Marmaris Temsilcisi Kadem Mete de, katılımcılara ‘hoş geldin’ deyip, etkinliğin Marmaris ekonomisine katkı sağlamasını diledi.

Kaymakam Celalettin Yüksel ise, MÜSİAD’ın düzenlediği dost meclisi toplantısını anlamlı ve önemli bulduğunu kaydetti.

Marmaris’in denizi ve doğasıyla ‘yeryüzü cenneti’ olduğunu belirten Yüksel, ilçenin tek gelir kaynağının turizmin çeşitlendirilerek 12 aya yayılmasının önemine vurgu yaptı.

Yüksel, bunun da yerel yönetim ve sivil toplum örgütleriyle ortak çalışma sayesinde mümkün olabileceğini dile getirdi. MÜSİAD’ın çalışmalarının anlatıldığı sinevizyon sunumunun yapıldığı toplantıya katılanların tamamı kendilerini tanıtıp, görüş ve önerilerini paylaştı.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR