Diş hekimleri arasında hisse tartışması

Bodrum'da bir diş hekimi, kurdukları polikliniğin hissedarlığından usulsüz şekilde dışarıda bırakıldığı iddiasıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu

Bodrum'da diş hekimleri arasında çıkan hisse tartışması yargıya taşındı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan diş hekimi hekimi Gülnaz Aydın, Gümbet Mahallesi'nde faaliyet gösteren ağız ve dış sağlığı polikliniğinde ortaklarının anlaşarak başka bir şirket kurduklarını, kendisinin ise bu arada mağdur edildiğini savundu.

Bunun üzerine cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu belirten Aydın, "Ortağı olduğum kliniğe giremiyorum. Ortağım yeni bir şirket kurarak şirketi üzerine geçirdi. Beni de 'burası senin şirketin değil' diyerek almıyorlar" dedi.

Kendisinin ortağı olduğu şirkette hiçbir değişiklik yapılmadan yeni bir şirket kurulduğunu öne süren Aydın, "Ticaret odasına gidiyorum, öğreniyorum ki şirketimin olduğu adreste yeni bir şirket kurulmuş. Yeni şirket ile polikliniğimiz faaliyetine devam ediyor. Kliniği çok iyi noktalara getirdik. Kliniğin kalkınmasında benim çok büyük rolüm olmuştur. Hissemi yok pahasına almaya çalışmış. Bunu kabul etmeyince bana psikolojik baskı uygulayarak klinikten çıkartmanın her yolunu denemiştir" diye konuştu.

Aydın, konuyla ilgili savcılığın yanı sıra Sağlık Bakanlığına da suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.

Yeni kurulan şirketin poliklinik sorumlusu Seda Toydemir ise Aydın'ın eski şirketin ortaklarından olduğunu ancak bazı nedenlerden dolayı şirket kararıyla görevine son verildiğini ifade etti. Toydemir, yeni şirketin Aydın'ın şirketiyle ilgisi bulunmadığını belirtti.

Muhabir: Ali Ballı
Yayınlayan: Hızır Hacısalihoğlu

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET