DİLAY UÇAR: UĞUR MUMCUYU ANLIYORUZ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Marmaris Şube Başkanı Dilay Uçar yaptığı yazılı basın açıklamasında: "Ocak ayı ülkemiz için, aydınlanma ve daha çok demokrasi yolunda yitirdiklerimiz, geride kalan ve mücadeleye devam eden için karanlık, kasvetli ve acılarl

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Marmaris Şube Başkanı Dilay Uçar yaptığı yazılı basın açıklamasında: "Ocak ayı ülkemiz için, aydınlanma ve daha çok demokrasi yolunda yitirdiklerimiz, geride kalan ve mücadeleye devam eden için karanlık, kasvetli ve acılarla dolu bir ay".

Başkan Uçar sözlerine şöyle devam etti: Çok değerli araştırmacı-Gazetesi yazar Uğur Mumcu'nun 27. ölüm yıldönümünde o'nu anacağız. ilk tören 24 Ocak 2020 cuma günü saat:11:00'de Atatürk anıtına çelenk sunum yapacağız. Ve basın açıklaması yapacağız.  Ardından akşam Armutalan Kültür Merkezinde saat:20:00'de şiir ve türkü dinleti programız vardır. Tüm demokratik kitle örgütü temsilcilerini o gün bir olmaya, birlik olmaya davet ediyoruz. Bütün Marmarislileri programımıza katılmalarını bekliyoruz" dedi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR