Demokrat Partiden Başkan Ünlü’ye Ziyaret

Marmaris Demokrat Parti Marmaris İlçe Başkanı Mustafa Balcı, Marmaris Belediye Başkanı Adayı İzzet Ünsal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Yönetim Kurulunu ve Marmaris Belediye Başkan Adayları İzzet Ünsal'ı tanıtan Mustafa Balcı, önümüzdeki yerel seçimde Başkan Muhammet Ünlü'ye başarılar diledi.

Belediyeler, partiler ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Demokrat Parti Marmaris İlçe yöneticileri son olarak da Armutalan belediye Başkanı Muhammet Ünlü'yü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Marmaris Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Balcı, Marmaris Belediye Başkan Adayı İzzet Ünsal, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Engin, Oktay İstanbulluoğlu ve Muzaffer Aravi bulundu. Ziyaretleri hakkında bilgi veren Mustafa Balcı, “ Bu ziyaretimizde yönetim kurulu üyelerimizi ve Marmaris Belediye Başkan Adayımız İzzet Ünsal'ı Başkanımıza tanıtıp nezaket ziyaretinde bulunduk. Ayrıca yakında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar belediye başkanlığı için aday olan Muhammet Ünlü'ye başarılar diliyorum.” dedi.
Armutalan Belediye Başkanı Muhamet Ünlü'de Demokrat Parti İlçe Başkanı Mustafa Balcı'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Demokrat Partiye seçimlerde başarılar diledi.

SCOOTER SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN YENİ GİRİŞİM
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
Aras, “İçme Suyu Sorunlarının Giderilmesi İçin Projelerimiz Hazır"
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA