Değertaş teknecilerle buluştu

Tekneciler İçlerini DSP Blediye Başkan Adayı Kenan Değertaş'a Döktü Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Kenan Değertaş, kurmaylarıyla birlikte, Yatçılar Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

Kooperatif Başkanı Bircan Balkan ve üyeleri, yıllardır çözüm bekleyen sorunlarını ve çözüm önerilerini Kenan Değertaş ile paylaştı. Marmaris'te kayıtlı 7000 teknenin olduğunu, bunların 5000'inin ticari tekne olduğunu dile getiren Bircan Balkan, “ Teknelerin toplam yatak kapasitesi neredeyse 15000'i bulmaktadır. Bu azımsanmayacak bir rakam. Çekek yeri, stand ve rıhtım sorunlarımız çözüm bekliyor” dedi.
Basın mensuplarının da katıldığı ziyarette, Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adayı Kenan Değertaş, “Biz Marmaris'in çözüm bekleyen sorunlarının, ancak muhakeme gücü, üretme yeteneği olan bir başkan ve ekibiyle çözülebileceğini gördüğümüz için bu yola baş koyduk. Bir taraf iktidar partisinin gücünü yanına almaktan bahsediyor, diğer taraf yerel iktidarın gücünü bir baskı unsuru olarak kullanıyor.
Size Eskişehir örneğini vermek istiyorum. Sayın Büyükerşen Eskişehir'i başkanlığı döneminde Avrupa kenti standartlarına getirmiştir. Bunu neyle yaptı diyeceksiniz, doğru projeler sunarak. Marmaris'te neden olmasın?

Ülkesini en çok seven işini en iyi yapandır. Biz de diyoruz ki Marmaris'i en çok seven işini en iyi yapandır. Bizim ekibimizdeki tüm arkadaşlarımız ülkesine ve yaşadığı yere aşık insanlardır.

Ne rant peşindeyiz, ne de kişisel egolarımızı tatmin etmek için güç istiyoruz. Bizim tek amacımız var, Marmaris'i hak ettiği değere kavuşturmak...
Sorunlarınızı biliyor ve görüyoruz. Bu konuda oluşturduğumuz projemize sizlerin de katkı ve desteklerinizi bekliyoruz. Seçildiğimiz zaman, hep beraber elele bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz.

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ