Damat şair olunca

Manisa'da evlenen bir çift, damadın da eserlerinden örnekler sunacağı şiir dinletisinin nikahla çakışması nedeniyle gelinlik ve damatlıkla önce şiir dinletisine katıldı

Salihli ilçesinde evlenen bir çift, damadın da eserlerinden örnekler sunacağı şiir dinletisinin nikahla çakışması nedeniyle gelinlik ve damatlıkla önce şiir dinletisine katıldı.

Salihli Açık ve Kapalı Cezaevinde kalan tutuklu ve hükümlüler için Belediye Şehir Tiyatrosu'nda düzenlenen 9. Şiir ve Türkü Dinletisi Programı, gelin ve damat ağırladı.

Dinleti kapsamında şiirlerinden örnekler sunacak şair Hakan Dirgen, yaşamını Hatice Değirmenci ile birleştireceği nikahıyla dinleti programı çakışınca, çözümü dinletiye evleneceği kızla katılmakta buldu.

Gelinlik ve damatlıkla salona gelen çift, salonda alkışlarla karşılandı. Program kapsamında sahneye çağrılan Hakan Dirgen, dinleyicilere nişanlısı için yazdığı "Yarı yarıya" adlı şiirini okudu.

Dirgen, dinletinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şiir dinletisi programının normalde nikah tarihlerinden 1 hafta önce olduğunu ancak programın daha sonra ertelendiğini ve şans eseri nikah günlerine alındığını belirterek, "Arkadaşlarımızın ricasını kıramadık ve kuaförden çıkar çıkmaz hemen programa geldik" dedi.

Gelin Hatice Değirmenci ise bu tesadüften mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Hayatımızı birleştirdiğimiz bu günde gerçekten çok ilginç ve asla unutamayacağımız bir anı oluştu" dedi.

Çift, şiir dinletisinin ardından nikah salonuna geçerek, davetliler huzurunda evlendi.

Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ