CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ TÜRKİYENİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK

Bir dizi çalışma ziyaretleri için Konya'da bulunan Ak Parti Muğla Milletvekili Prof.Dr.Yüksel Özden basına 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili olarak değerlendimelerde bulundu.

Yüksel Özden “10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimlerinin anlamı-bu yürüyüşe devam,hatta bu yetmez daha fazlasına talibiz .” anlamı taıdığının altını çizdi.

DÜNYADA BİZE ÇİZİLEN ROLLERİN DIŞINA ÇIKTIK
Açıklamalarına uluslar arası konjonktürel açıdan devam eden Özden:
“Daha önce bize çizilen rollerin dışına çıktınız diyor herkes. Biz size dar bir alan bırakmıştık orada bir işte yapamıyorduk. Bir taraftan ekonomik sorunlar ve terör sorunları ile önümüzü hatta burnumuzun dibini göremiyorduk.Tüm bu sorunlardan çıkılması bir çok ülkeyi çok rahatsız eden, dünyada ve bölgemizde tekrar güç dengesini bozan birolay.” dedi.

ÜLKENİN GÜCÜNE GÜÇ KATILACAK
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik değerlendirmelerine devam eden Özden:”Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemizin gücüne güç katan bir olay olarak şimdiye kadar olandan daha güçlü bir sesle Türkiye -durmak yok,yola devam- diyecek. Türkiye daha büyük hedefler koyan,daha büyük amaçlar için hep birlikte çalışalım diyeceğine inanıyorum”

TÜRKİYE ARTIK ROL MODEL ÜLKE
Açıklamalarını ülkemizin uluslararası konumundan bakışla sürdüren Özden,ülkemizin değişim ve dönüşüm atağına dikkat çekerek “Karayolları,hastaneler,büyük yatırımlar ve reformlar yoluyla yapılanlar bir ise insanlardaki oluşturduğu özgüven bindir. Geleceğimize artık ümitle bakıyoruz. İçimizdeki asaln uyandı. İslam coğrafyasında ve onun dışında kendi kabuğunun içinden çıkmak isteyen her ülke bizi rol model olarak alıyor.Türkiye artık rol model bir ülkedir.”

REY'İMİZİ KULLANALIM
10 Ağustos seçimleri için vatandaşlara da çağrıda bulunan Özden “Herkesi rey'ini kullanmaya davet ediyorum.”diyerek açıklamalarını hayırlı olsun dilekleriyle bitirdi. 
Kemal ÖNEKLİ

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..