Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan, yarın Muğla’dan halka seslenecek

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Yüksek Askeri Şura toplantıları sebebiyle 4-6 Ağustos tarihleri arasında ara verdiği seçim çalışmalarına yarın Aydın ve Muğla'da devam edecek

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, Yüksek Askeri Şura toplantıları sebebiyle 4-6 Ağustos tarihleri arasında ara verdiği seçim çalışmalarına yarın Aydın ve Muğla'da devam edecek. Önce Aydın'da, ardından da Muğla'da Eski Garaj Alanında miting yapacak. Muğla'daki miting saat 18.00'de başlayacak. Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk Erdoğan'ı en iyi şekilde karşılamak, ağırlamak istediklerini belirtti. Öztürk, konuyla ilgili açıklamasında şu sözlere yer verdi:  “Muğla Milletin Adamını en iyi şekilde ağırlamaya hazırlanıyor. Tüm teşkilatlarımız hummalı bir şekilde Sayın Başbakanımıza yol arkadaşlığı yapmaya hazırlanıyor. Bu can bu bedende olduğu sürece değil 7 parti, 17 parti de çatıda birleşse bizlere milletin adamına yol arkadaşlığı yapmak yeter. Tüm Muğlalı hemşehrilerimizi mitingimize bekliyoruz.
6 Ağustos günü milletin adamı Muğla'da sıcak da olsa tatil de olsa tüm hemşehrilerimden ricam Sayın Başbakanımıza öyle bir karşılama yapalım ki, tüm Türkiye yol arkadaşlığımızı görsün . Son kez Başbakan olarak Muğla'ya gelecek Sayın Başbakanıma 12 yıldır ülkemin Muğla'nın imarına katkı yapan Sayın Başbakanıma sahip çıkmak için sizleri 6 Ağustos Çarşamba günkü eski otogar alanındaki mitingimize bekliyorum..”
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti