Covit 19 Denetimleri Hız Kesmiyor

Yatağan İlçesinde büyük bir kararlılıkla sürdürülen Koronavirüs (Covit 19) salgın hastalığı ile etkin mücadele amacıyla gerçekleştirilen denetimler hız kesmiyor.

Bilindiği gibi Yatağan İlçe merkezinde kurulan meyve ve  sebze pazarı başta olmak üzere İlçe genenelinde  Koronavirüs (Covit 19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında   alınan tedbirlere uyulup uyulmadığı konusunda büyük bir kararlılıkla denetimler sürdürülüyor. Denetimler esnasında başta  pazarcı esnafın ve  pazara alış veriş yapmak üzere gelen vatandaşlar olmak üzere tüm vatandaşlar  maske taktıkları ve  sosyal mesafe kurallarına uymaları hususunda sürekli bilgilendiriyorlar.

Yetkililer ülke genelinde olduğu gibi Yatağan İlçesi genelinde de Koronavirüs (Covit 19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında  alınan tedbirlere uymayan çok sayıda vatandaşa idari para cezasının yazıldığını belirterek, bundan sonra da alınan tedbirlere uyulmaması halinde para cezalarının yazılmasına devam edileceğinin  bilinmesini istiyrlar.

SCOOTER SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİN YENİ GİRİŞİM
Başkan Aras; “Muğla Turizm Araştırma ve Strateji Geliştirme Platformu Kuruyoruz”
Aras, “İçme Suyu Sorunlarının Giderilmesi İçin Projelerimiz Hazır"
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA