Çoker, yine İstanbul yolunda

Doğal Doğum çalışmalarıyla dikkat çeken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hakan Çoker şehir şehir dolaşarak verdiği doğal doğum eğitim sezonunu İstanbul'da vereceği kursa katılacak 10 çiftle açacak

Doğal Doğum çalışmalarıyla dikkat çeken Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hakan Çoker doğal doğum eğitim sezonunu İstanbul'da Beşiktaş Hamile Okulu'nda düzenlediği LAMAZE DOĞAL DOĞUMA HAZIRLIK ve NEFES ÇALIŞMALARI KURSU ile açıyor. Şehir şehir dolaşarak verdiği doğal doğum eğitimleriyle doğal doğum neferi haline gelen Dr. Hakan Çoker halen Marmaris'te de devam eden çalışmalarına ek olarak yine kış aylarında başka şehirlerdeki eğitim çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.
İstanbul'da 13-14 Eylül tarihleri arasında 2 gün süre ile 09.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen kursa katılacak olan çiftler aldıkları eğitimin yanında, yerli ve yabancı doğum teknikleri görüntülerini de izleyecekler. Kursa katılan çiftlere ayrıca kurs kitapçığı, egzersiz görüntülerini içeren DVD ve meditasyon müziklerinden oluşan CD de hediye edilecek.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR