Cihan Baykara, Tüm Personelle Bayramlaştı

Yazıcı Otelleri Genel Müdürü Cihan Baykara, Kurban Bayramı dolayısıyla Club Marmaris Palace ve Grand Yazıcı Club Turban tesislerinde görev yapan personelle bayramlaştı.

Baykara, çalışanların her birine gösterdikleri özverili emek için teşekkür ederken, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren, moral ve motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Bayramlaşma sırasında personelle tek tek ilgilenen Baykara, otel kadrosuyla büyük bir aile olduklarını ifade etti.

Konuşmasında “Hepinizin ve sevdiklerinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim. Her birinize gayretiniz ve samimi çalışmalarınız için ayrıca teşekkür ederim,” diyen Baykara, çalışanlara olan güvenini dile getirdi.

Yazıcı Otelleri ailesi olarak birlik ve dayanışma içerisinde daha nice bayramlara ulaşma temennisiyle program sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri