CHPLİ VEKİLLERDEN BAŞKAN OKTAYA ZİYARET

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın ve Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk'ün bu günkü ziyaretçileri CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan oldu.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın ve Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk'ün bu günkü ziyaretçileri CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan oldu.
 
 
TBMM'nin tatile girmesiyle kısa bir tatil yapma fırsatı bulduklarını belirten CHP'li vekillerden CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, 'Marmaris Belediye Başkanımız Mehmet Oktay'a hayırlı olsun ziyartetinde bulunamamıştık. Kısa tatili fırsat bilerek kendisi ile de görüşme de hayırlı olsun deme şansımız olsun. Başkan Mehmet Oktay'a görevinde başarılar diliyoruz' dedi.
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise Başkan Oktay'ı daha önce de ziyaret ettiğini belirterek, 'Tatil için ilk tercihmiz olan Marmaris'te bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Burada bulunduğumuz süreçte Başkan Mehmet Oktay'ın başarılı çalışmalarını da izleme olanağımız oluyor. Marmaris'te daha güzel şeyler olacağına yürekten inanıyorum' dedi.
 
 
Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise, vekillerin ziyaretlerinden mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek; 'Sayın vekillerimizi Marmaris'te ağırlamak bizim için şereftir. Sağolsunlar bizleri gelişleri ile onurlandırdılar. Tatil için Marmaris'i de seçmeleri ayrıca bizim için bir ayrıcalık. Kendilerine teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum dedi.
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM