CHP’li Erbay: Halka tasarruf çağrısı yapanlar saltanat sürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Moldova’nın Türk bölgesi Gagauz Özerk Yeri ziyaretine iki adet Skorsky tipi helikopter götürüldüğü iddiaları üzerine bir soru önergesi veren CHP’li Erbay, “Eğer bu iddialar doğruysa çok vahim bir durumdur. Halka tasar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Moldova’nın Türk bölgesi Gagauz Özerk Yeri ziyaretine iki adet Skorsky tipi helikopter götürüldüğü iddiaları üzerine bir soru önergesi veren CHP’li Erbay, “Eğer bu iddialar doğruysa çok vahim bir durumdur. Halka tasarruf çağrısı yapanlar sıra kendilerine gelince her türlü zevk sefa için müsriflikten, şatafattan ve gösterişten kaçınmamaktadırlar. “ dedi.
Ekonomik kriz içinde olan ve iktidar tarafından her gün tasarruf çağrıları yapılan bir ülkede en başta yönetenlerin tasarruf yapması gerektiğini ifade eden Erbay, “Ancak bakıyoruz ki iktidarın tasarruf adına bir şey yaptığı yok tam aksine israf hat safhada devam ediyor. Her türlü lüks var. ” dedi. 
 Son olarak Cumhurbaşkanı’nın Moldova ziyareti ile ilgili iddialar olduğunu belirten Erbay, “Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Moldova’nın özerk bölgesi Gagauz Yeri’ne bir ziyarette bulunmuştur. Bu ziyarette Başkent Kişinev’den Gagauz Yeri’ne yaklaşık yüz kilometrelik kara yolu ile seyahat edilmesi gerekmektedir. Ancak bu yolun bozuk olduğu gerekçesiyle araçla gidilmediği ve Türkiye’den iki tane özel olarak dizayn edilmiş Skorsky tipi helikopterin sadece bu seyahat için Moldova’ya getirildiği yönünde iddialar var. Eğer bu iddialar doğru ise bu durumun izahı yoktur. Halk yiyecek ekmek bulamazken, enflasyon rakamları tavan yapmışken, çarşı pazar ateş pahası olmuşken yüz kilometrelik kara yolu için Türkiye’den iki tane helikopter götürülmesi bu ülkedeki 81 milyon insanla dalga geçmektir.” diye konuştu.
 
BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR