CHP Muğla İl Başkan Adayı Nail Kızıl Marmaris’te Partililerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Başkan Adayı Nail Kızıl, ilçe ziyaretleri kapsamında Marmaris İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Ziyarette, il başkanlığı sürecinde yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

İlçe binasında partililere hitap eden Kızıl, “İl başkanlığı adaylığım sürecinde ilçe ilçe dolaşarak projelerimizi anlatıyoruz. Bugün de Marmarisli delegelerimize kendimizi tanıtmak ve hedeflerimizi paylaşmak için buradayız.” dedi.

Parti geçmişine de değinen Kızıl, “1981 Muğla doğumluyum. Muhasebeci ve mali müşavir olarak görev yapıyorum. 21 yıldır partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Gençlik kollarında başladığım görev sürecime, 2014 yılında Menteşe Belediye Meclis Üyesi olarak devam ettim. 2023 yılında Menteşe İlçe Başkanlığı görevini üstlendim ve iki dönemdir bu görevi sürdürmekteyim.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette konuşan CHP Marmaris İlçe Başkanı Pelin Özbozdağ, “Bugün burada toplanmamızın amacı, Menteşe İlçe Başkanımız Nail Kızıl’ın Muğla İl Başkanlığı adaylığını açıklaması. Adaylığının kendisi ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü de Nail Kızıl’a başarılar dileyerek, çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu.

İlçe binasındaki ziyaretin ardından Nail Kızıl, Marmaris Kültür Sanatevi’nde partisinin delegeleriyle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri