CHP Marmaris’te Hisarönü Delege Seçiminde Mavi Liste Fark Attı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci kapsamında yapılan delege seçimlerinde Hisarönü Mahallesi sandığa gitti.

Seçimde Mavi Liste 73 oy, Beyaz Liste ise 29 oy aldı. Bu sonuçla Mavi Liste 11 delegeyi kazanarak büyük bir üstünlük sağladı.

Seçim sonunda CHP Marmaris İlçe Delegeleri arasında Hasan Yücel ile İbrahim Tok da yer aldı.

İlçe delegesi seçilen Hasan Yücel, seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“CHP Marmaris Hisarönü Mahallesi delege seçiminde 73 Mavi - 29 Beyaz oy çıkmış, Mavi liste 11 delege kazanmıştır. Seçime katılan, katkı koyan, oy kullanan, emek veren herkese teşekkür ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır, hep birlikte mücadeleye devam. Seçimimiz partimize, Marmaris’imize hayırlı uğurlu olsun.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri