CHP MARMARİS KADIN KOLU BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ ZEHRA GEZER KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Kadın Kolları Kongresi yapıldı.

Kongrede Zehra Gezer ve Sevgi Özer Çevik başkanlık için yarıştı. Yapılan seçimde CHP Marmaris Kafın Kolları Başkanlığına Zehra Gezer seçildi.

Armutalan Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı, CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Sandıkçıoğlu, CHp Geçmiş dönem ilçe başkanları, kadın kolu başkanları, diğer ilçe CHP kadın kolu başkanları ve partililer katıldı. D

ivan heyetinin oluşturulmasının ardından İstiklal Marşı ve Saygı duruşuyla başlayan kongrede konuşan her iki adayda bir birlerine başarılar dileyerek birliktelik pozu verdi. Yoğun katılımın olduğu kongrede başkanlığı kazanan Zehra Gezer; “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi'ni onun ilkelerine dayanarak geliştirmeye, görmek istediği seviyeye getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz karanlıktan aydınlığa çıkmak için en büyük görev kadınlarımız ve gençlerimize düşmektedir. Bu nedenle siz değerli dostlarımın desteğiyle "ileri, hep ileri!" Sloganıyka, el ele, kol kola, omuz omuza çalışıp Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar sevincini hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN 1 MAYIS MESAJI
KAYMAKAM KAYA’DAN İADE-İ ZİYARET
Başkan Aras’tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı
MURAT KANAR MÜZİĞİNDE İNCİ TANELERİ ETKİSİ
Başkan Topuz: 1 Mayıs sadece bir bayram değil, aynı zamanda hak mücadelesinin de temsil günüdür
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı