CHP heyeti Mısıra gidecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP milletvekili Osman Korutürk'ün 9-12 Eylül'de Mısır'da temas ve incelemelerde bulunacağı bildirildi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP heyeti, Mısır hükümetinin davetlisi olarak bu ülkeye gidecek.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Türkiye-Mısır ilişkileri bölge barışı ile istikrarı açısından stratejik önem  taşıyor. İki ülke arasındaki mevcut durum ve bölgedeki son gelişmeler bu ilişkilerin sağlıklı bir zeminde olmasını gerekli kılmaktadır.

CHP, Türkiye'nin  bölgesel ve küresel plandaki itibar ve gücünü her alanda koruma, kollama ve pekiştirme girişimlerini sürdürmeye devam edecektir. Bu anlayış doğrultusunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk 9-12 Eylül'de, Mısır hükümetinin daveti üzerine Kahire'yi ziyaret edecektir. Loğoğlu ve Korutürk'ten oluşan CHP heyeti Mısır'daki ziyaretleri sırasında, siyasi çevreler, sivil toplum kuruluşları, medya ve ilgili çevrelerle görüş alışverişinde bulunacaklardır."

MARMARİS’TE 19 MAYIS COŞKU İLE KUTLANDI
GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti