CHP: Gürültü yok

Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar’ın isteği doğrultusunda, araçların ses sistemini kullanmamaya karar verdiklerini açıkladılar.

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamayla, Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar’ın isteği doğrultusunda, araçların ses sistemini kullanmamaya karar verdiklerini açıkladılar. Ayrıca seçim araçlarının araçlarımız gereksiz sıkışıklık yaratmamak amacıyla zorunlu kalmadıkça trafiğe çıkmayacağı bildirildi.

  CHP Marmaris İlçe Yönetimi tarafından yapılan yazılı açıklama şu ifadelere yer verildi: “Yaklaşan yerim seçimler tüm siyasi partilerin tanıtım çalışmalarını halkımıza en geniş şekliyle duyurmayı gerekli kılmaktadır. Bir siyasi parti olarak bu çalışmayı sürdürürken, özellikle duyuru yapılan araçların halkımıza vermekte olduğu gürültü rahatsızlığını düşünerek, Marmaris Belediye Başkan Adayımız Sayın Ali Acar’ın isteği doğrultusunda, araçların ses sistemini kullanmamaya karar vermiş bulunuyoruz. Ayrıca, araçlarımız gereksiz sıkışıklık yaratmamak amacıyla zorunlu kalmadıkça trafiğe çıkmayacaktır. Seçim araçlarının ses sistemi yalnızca açılış ve toplantı duyuruları için en alt seviyede olmak şartıyla konut bölgeleri dışında kullanılacaktır.”

Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı Fethiye Belediyesi'ne devredilmelidir"
OYUNCUSUZ AFİŞ ÇIKTI
MUĞLA GAZETECİLER CEMİYETİ MUĞLA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
100 Yıllık Hasret Büyükşehir İle Sona Eriyor
ÜNLÜ: KARAR SÜRECİNDE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Muğla’da Huzur ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı
HIDIRELLEZ’E COŞKULU KUTLAMA
Milletvekili Özcan’dan İztuzu Tepkisi: “Hangi Mevzuata Dayanarak Muçev adlı Şirket İhaleye Çıkıyor?”
HIDIRELLEZ’E FARKLI KUTLAMA
18.BODRUM UÇURTMA FESTİVALİ 12 MAYIS PAZAR GÜMBET DEĞİRMENLERDE…