Çeyrek finalde son iki maç yarın

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda çeyrek finalin son iki karşılaşması yarın oynanacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 18.00'de Irak-Güney Kore, İstanbul Türk Telekom Arena'da ise Gana-Şili maçları yapılacak.

Irak, E Grubu'nu ilk sırada tamamlayıp, ikinci turda da Paraguay'ı uzatma bölümünde bulduğu golle 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Irak'ın rakibi Güney Kore ise B Grubu'nu üçüncü sırada bitirip, son 16'da da turnuvanın favorilerinden Kolombiya'yı penaltılar sonucunda 8-7 mağlup etti.

İspanya, Fransa ve ABD'nin bulunduğu zorlu A Grubu'nu üçüncü bitiren Gana, ikinci turda Portekiz'i 3-2 mağlup etti ve çeyrek finale yükselip Şili'nin rakibi oldu. E Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Şili ise son 16 turunda Hırvatistan'ı 2-0 yendi.  

Irak-Güney Kore maçının galibi, yarı finalde Uruguay-İspanya karşılaşmasının kazananı ile eşleşecek. Gana-Şili eşleşmesinde turu geçen taraf da yarı finalde, Fransa-Özbekistan karşılaşmasının galibi ile finale çıkmak için mücadele edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri