Camiavlu Mahallesi'nde Geleneksel Aşure Hayrı Birlik ve Beraberlik İçinde Gerçekleştirildi

Temel Irmak

Marmaris Camiavlu Mahalle Muhtarlığı tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Geleneksel Aşure Hayrı, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Etkinliğe Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Marmaris ilçe başkanı Pelin Özbozdağ, MHP Marmaris ilçe başkanı Onur Ünver, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Camiavlu Mahallesi Pazaryeri'nde düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram edildi.

Programda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Nurullah Kaya, vatandaşlarla sohbet ederek aşure geleneğinin birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma kültürünün en önemli simgelerinden biri olduğunu belirtti. Bu tür etkinliklerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade eden Kaya, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlar da bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Samimi bir atmosferde geçen aşure hayrı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.
Camiavlu Mahalle Muhtarlığı yetkilileri ise etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, geleneksel aşure hayrını gelecek yıllarda da sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri