Büyük Zafer'in 91. yıl dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bodrum'daki bir otelde yabancı turistlerin de katılımıyla etkinlik düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü nedeniyle, Bodrum'daki bir otelde yabancı turistlerin de katılımıyla etkinlik düzenlendi.

İçmeler mevkisindeki bir otelde düzenlenen etkinliğe, otelde tatilini sürdüren 14 farklı ülkenin vatandaşı katıldı. Otelin mutfak personeli de mehter gösterisi düzenledi.

Yabancı tatilciler gösteriye Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti. Etkinlikte Hollandalı ve Türk tatilciler havuzda Türk Bayrağı açarak kutlamalara destek verdi.

Otelin Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tarım, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için iki gündür çalıştıklarını ve otelde tatilini sürdüren yabancı turistlerin bu etkinliğe yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Etkinliğe katılan Belçikalı turist Joelle Cobbaert ise Türkiye'ye ilk kez geldiğini ve daha önce ülkesinde böyle bir etkinlik görmediğini belirterek, gösterilerden çok etkilendiğini ifade etti.

Etkinilikte, yerli ve yabancı turistlerin eşliğinde 10. Yıl Marşı söylendi.

Muhabir: Sistem
Yayınlayan: Tarkan Demir

MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor