Bugün günlerden Yiğit

Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz sözüyle yola çıkan AK Parti İlçe teşkilatı, bugüne kadar her fırsat da çocuklara yönelik yaptıkları etkinliklerle dikkatleri çektiler.

 
“Yaptığımız etkinlikler dışında, ev ziyaretlerimiz sırasında evlerde ki çocuklarımızın masum sohbetleri ve istekleri bizim için çok değerli. Sosyal Politikalar Başkanımızla yaptığımız böyle bir ev ziyareti sırasında Yiğit ile tanıştık bizden polis kıyafeti istedi. Annesinden de polislere olan hayranlığını da öğrendik. Minik hediyemizi vermek için bugün kendisini ailesi ile birlikte partimize davet ettik. Onu ve tüm çocuklarımızı mutlu görmek bizi de mutlu ediyor ve çocuklarımızı mutlu etmek de en önemli görevlerimizden biridir.” diyen Kadın Kolları Başkanı Elmas Ulupınar Bozkır ve yönetimi Yiğit’e polis kıyafetini giydirdikten sonra İlçe Başkanı Osman Ülgen ile Yiğit’i tanıştırdı. 
Başkan Osman Ülgen ile oyuncak telsizle konuşan Yiğit’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Başkan Ülgen“Arkadaşlarımız Yiğit’ten bahsetmişlerdi.. Milletimizin huzur ve güven kaynağı polislerimizi bu kadar seven ,böyle onurlu ve önemli bir mesleğe ilgi duyan çocuğumuzla tanışmak ve vakit geçirmek bizi çok mutlu etti. Yiğit’in ileride adı gibi yiğit bir genç olacağından eminiz.” diyerek bundan sonra sık sık görüşme sözü verdi
 
 
 
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ
YABAN DOMUZLARI İÇİN ÇÖZÜM YOLLARI ARANIYOR
ZAMANSIZ ATILAN ÇÖPLER İÇİN BELEDİYE’DEN UYARI
Müzikonair Medya ve Sanat Ödülleri Sahiplerini Buldu
MUSKİ Genel Müdürü Şengül, Ayağının Tozuyla Bodrum’da
DERELERDE İKİLİ MÜCADELE