Yalova'da ise yıkılan binaların enkazı üzerine kurulan Deprem Anıtı'nı ziyaret eden vatandaşlar, hayatını kaybedenlerin isimlerinin yazılı olduğu beton bloklara çiçek bıraktı.
Anıt içinde bulunan fotoğraf sergisini de gezen vatandaşlar, Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği, Sivil Savunma Müdürlüğü ve İzcilik il temsilciliğine ait çadırları da ziyaret etti.
Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği üyesi bir grup da meşalelerle Gazipaşa Caddesi'nden Deprem Anıtı'na yürüdü. Grup, anıta geldiğinde ''Sesimizi duyan var mı?'' diye bağırdı.
Törende, Yalova İl Müftülüğü görevlileri de dualar okuyarak ilahi söyledi. Törene Yalova Valisi Mehmet Ersoy ve Belediye Başkanı Yakup Koçal da katıldı.
Bugün 17 Ağustos...
'Sesimizi Duyan Var Mı' Haykırışıyla Zihinlere Kazınan, 10 Binlerce Can Alan 17 Ağustos Depreminin 10. Yılı.
İlk yorum yazan siz olun