Bucaspor'dan eski başkan Bektur'a teşekkür

Bucaspor Basın Sözcüsü Yaykıran: "Görevinde ayrılan Mehmet Bektur, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki dönemlerde de çok sevdiği Bucaspor'a dışarıdan katkı vermeyi sürdürecektir

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, görevinden ayrılan kulüp başkanı Mehmet Bektur'un bundan sonraki dönemde de kulübe destek vereceğini bildirdi.

Yaykıran, yaptığı yazılı açıklamada, Mehmet Bektur'un dün akşam yaptıkları yönetim kurulu toplantısında istifa dilekçesini sunduğunu, istifasının kabul edildiğini bildirdi.

Başkanlık görevine asbaşkan Hüsnü Kaya'nın getirildiğini kaydeden Yaykıran, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Geçen dönem içinde, mütevazı bir bütçe, akıllı bir transfer politikasıyla takımımıza PTT 1. Lig'de play-off oynatan başkanımız Mehmet Bektur'a başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki dönemde, kendisine başarı, sağlık ve huzur diliyoruz. Görevinde ayrılan Mehmet Bektur, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki dönemlerde de çok sevdiği Bucaspor'a dışarıdan katkı vermeyi sürdürecektir."

Yaykıran, kendisinin de yoğun iş seyahatleri nedeniyle basın sözcülüğü görevini vekaleten Yaşar Yaralı'ya devrettiğini belirtti.

Öte yandan yarın Denizlispor'u konuk edecek Bucaspor'un bugün yapacağı son çalışmasını yönetim kurulu ve taraftarların da takip edeceği bildirildi.

Muhabir: Ali Korkmaz
Yayınlayan: Nevbahar Kabaklı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri