Bu görüntüye vali bile isyan etti

Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bodrum'a giriş yolundaki reklam tabelası kirliliğinden şikayet etti. Vali, faaliyete geçen kamera sistemi sayesinde hanutçuluğun önüne geçerek, Bodrum'u hak ettiği yere getirerek, dantel gibi işleyeceklerini de belirtti.

Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bodrum'a her gidiş gelişinde yol kenarındaki reklam tabelalarının çokluğuna değinerek, izinsiz olan reklam tabelalarının kaldırılacağını ve gelişi güzel yerleştirilmiş tabelaların yerlerini uygun bir şekilde belirleyeceklerini belirtti.
Bodrum'un hiçbir zaman hak etmediği yerde bulunduğunu belirten Altıparmak “Bodrum'a her gidiş gelişimde, Bodrum'a giriş olarak reklam tabelaları oldukça büyük bir görüntü kirliliği oluşturmaktadır. Yüzlerce büyük küçük tabela, gelişi güzel şekilde uygunsuz olarak yol kenarlarına yerleştirilmiş.

Bu büyük bir görüntü kirliliği yaratmaktadır. Amacımız izinsiz olan tabelaları belirleyip, izinli olanları da belirlenen uygun yerlere yönlendirmek. Bodrum'a giriş kısmından başlayıp şehir merkezine gelindiğinde kamera güvenlik sistemi sayesinde bir diğer görüntü kirliliği yaratan hanutçuluğun önüne geçeceğiz. Kamera sistemi, yerli ve yabancı turistlerin güvenini kazanmak ve onların güvenliğini sağlamak amacıyla Bodrum için büyük bir atılım olmuştur. Bodrum'u hak ettiği yere getirerek, binlerce yıllık tarihi geçmişi olan bu güzel şehri dantel gibi işleyeceğiz” dedi.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR