Bu da yabancılar mezarlığı

Türkiye'nin önde gelen tatil beldelerinden olan Marmaris ve çevresine yerleşen yabancı uyruklu vatandaşların en yoğun olarak bulundukları

Armutalan Beldesi'nde, yabancılara özel mezarlık alanı tahsis edildi. Armutalan Şehir Mezarlığı'nın içinde 500 m2'lik alan gayrimüslimler için ayrılırken, mezarlığın giriş ve çıkışları da ayrıldı.

Belediye tarafından başlatılan bu yeni hizmet hakkında bilgile veren Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, bölgede çok fazla yabancı uyruklu vatandaşın yaşadığını belirterek, amaçlarının herkesin kendi inancına göre defnedilmesini sağlamak olduğunu söyledi.Başkan Ünlü, beldede yaşayan yabancıların ölülerini gömmesi için özel bir mezar alanı bulunmadığını belirterek, “Beldemizde 100 kadar yabancı uyruklu vatandaş yaşıyor. Biz de bunu göz önüne alarak bu mezarlığı oluşturduk. Şu anda bu alana defin işlemi yapılıyor. Artık herkes kendi inancına göre bu alana defnedilecek, bundan sonra da defnedilmeye devam edecek. Şu anda bu alana 60 kadar mezar sığabilir. Bunun uzun süre yeteceğini tahmin ediyorum. Tabi kentimizin nüfusuna hızla artıyor. Yeni bir mezarlık oluşturacağımız zamanda yabancı uyruklular içinde ayrı bir yer ayıracağız. Ayrı giriş ve çıkışı olan mezarlığa şu anda yabancı uyruklu 4 vatandaşımız defnedilmiş durumda” diye konuştu.

BAŞKAN ÜNLÜ SANAYİ SİTESİ’NDE İNCELEME BULUNDU
MKSF’24 11 MAYIS’TA BAŞLIYOR
BAŞKAN ÜNLÜ: EMEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Marmaris Genç İş insanları Derneği'nin Yeni Ofisi Hizmete Açıldı
Hasan Yaylalı Güven Tazeledi
Marmaris’te 7 Kadın muhtar görev yapıyor
Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Ulus Hali’nde bulunan Et ve Süt Kurumu’na gitti
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN ZİYARET TURU
BAŞKAN ÜNLÜ HALK GÜNÜ’NE KATILDI
BAŞKAN ÜNLÜ’DEN KAYMAKAM KAYA’YA ZİYARET