Bu çocuk morarıyor !

Hiçbir sebep olmadan, durduk yerde cildinde morluklar oluşuyor..

Bethan-May Slater henüz 9 yaşında. Hayat dolu ve neşeli bir çocuk. Okulda da oldukça başarılı. Ancak yüzünde, kollarında, bacaklarında, bedenin her yerindeki morluklar, öğretmenlerini ayağa kaldırdı. Onu görenler, anne babasının şiddetine maruz kaldığını düşündü.

Bu tatlı kızın, evde dayak yediğini düşünmekten başka çaresi kalmayan okul yönetini, ailesini adeta sorguya çekti. Ama daha birinci anda, anne Jaqui Slater (44) gözyaşlarına boğularak korkunç gerçeği anlatmak zorunda kaldı.

İngiltere'nin Peterborough kentinde yaşayan küçük Bethan-May, dünyada sadece 60 kişide görülen, ender ve şimdilik hiçbir tedavisi olmayan bir hastalığın pençesinde.

Glomuvenous malformasyon (GVM) diye bilinen hastalığın en ekstrem şekline yakalanan küçük Bethan-May'in cildi, aynen çarpma ya da dayak sonucu durumlardaki gibi morarıyor.

Anne Jaqui ise "Her gün dehşetle bedenine bakıyorum, yeni bir morluk oluştu mu acaba diye. Çünkü bu morluklar iyileşmiyor. Bedeni yavaş yavaş bunlarla kaplanıyor. Tek umudumuz bir an önce bir tedavinin sonuç vermesi" diyor.

Küçük Bethan-May ise her şeye rağmen etrafına neşe saçmaya devam ediyor.

BAŞKAN ÜNLÜ’DEN TEDBİR RİCASI
HOLLANDA KRALI DOĞUM GÜNÜ MARMARİS’TE KUTLANDI
Deniz Turizmi Çalıştayı, Marmaris’te yapıldı
Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands Başkan Ünlü'yü ziyaret etti
BAŞKAN ÜNLÜ HALKIN İÇİNDE PAZAR MESAİSİNDEYDİ!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Turnuvası düzenlendi
Otogar Yolunda İkinci Etap Çalışmaları Devam Ediyor
NAZAN ÖNCEL TÜRKİYE TURNESİNİN STARTINI VERDİ
ÇEKİN YENER'DEN DEVLERİN AŞKI
MARMARİS KADIN CİNAYETİYLE ÇALKALANIYOR!..