Bu cihaz sadece internete girecek

Firmanın gün yüzüne çıkan bir patenti, olası bir Creative ZEN internet tablet söylentilerini doğurdu. Yoksa Creative, tablet bilgisayar işine mi giriyor?

2008 başında Creative tarafından alınan bir patent, yeni bir ZEN internet tablet veya ZEN Vision medya oynatıcının ipuçlarını taşıyor. Firma tarafından medya oynatıcı olarak tanımlanan cihaz, bu sınıfa ait olmayan kamera gibi özellikler taşıyor. WiFi ve 32 GB kapasiteye sahip olduğu haberleri, bu cihazın sözü edilen X-Fi olduğu ihtimalini de eklerken, bazıları da patenti alınıp hiçbir zaman üretime geçememiş bir prototip olduğu kanısında

İnternet Tablet de Olabilir

Ancak diğer söylemler de, patenti alınan cihazın WiFi, 32 GB hafıza, GPS ve dokunmatik ekrana sahip olduğu yönünde. Bu özellikler de Creative'in bir internet tablet hazırlığında olduğu düşüncesini doğuruyor. Nisan ayında böylesi bir cihaz yapmanın teknik anlamda çok uğraştırıcı olacağını açıklayan Creative, öncesinde aldığı bu patent ile ne yapmayı planlıyor olabilir? Firmadan resmi bir duyuru olmadığı için ne yazık ki tüm söylentiler sadece teori düzeyinde kalıyor.

BAŞKAN ÜNLÜ HAFTA SONU DA SAHADAYDI
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği’nde Faik Caner Torunoğulları Dönemi
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
Ahmet Aras; ‘Ormanların Korunması Hepimizin Görevi’
MGC görev dağılımı yaptı
Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR