“Biz ailece dans ediyoruz”

Show Tv'de 18 Temmuz'dan bu yana heyecanla izlenen Benim Annem Dans Edemez yarışmasını kazanmasının ardından Marmaris'e gelen Gürsel Sarı basın toplantısı düzenledi. Sarı toplantıda “Dans bir iletişim aracıdır.

Ben bu yarışmaya kızıma hem destek vermek hem de ailelere iletişimin aracını tanıtmak için çıktım. Biz ailece dans ediyoruz” dedi.

İşlettiği restoranında basın mensuplarını pasta ve çikolata ikram ederek toplantı düzenleyen Gürsel Sarı soruları yanıtladı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar'ın kendisine büyük destek verdiği ifade eden Gürsel Sarı “Dans bir iletişim aracıdır. Ben bu yarışmaya kızıma hem destek vermek hem de ailelere iletişimin aracını tanıtmak için çıktım. Biz ailecek dans ediyoruz. Marmarislilerin desteği ile bu yarışmayı kazandık, minnet duygularımı sizin aracılığıyla dile getirmek istiyorum. Bu yarışmaya ortağımın yoğun baskısı ile girdim. Ticari anlamda sıkıntılı günler geçiriyordum ama ortağım tüm işlerimi çok iyi şekilde idare etmiş. Yarışma sırasında ve kuliste çok büyük stres ve sıkıntı günler yaşadık. Ben şimdiye kadar hep barışçı bir insan olmuşumdur. Ama Sema Çelebi'nin ailemi karıştırarak sözler sarf etmesi beni sinirlendirdi. Kimse benim aileme dil uzatamaz. Bana kızınızın sevgilisi olursa ne yaparsınız, sevgilisi var mı? Gibi sorular sordular. Bu sorulara verdiğim cevaplar karşısında sinirli ve maço ilan edildim. Aileme dil uzatılmasına karşı olduğum için maço ve sinirli isem bu yakıştırmayı kabul ediyorum. Tek amacımız Marmaris'in tanıtımı ve kızıma destek vermek idi. Bana destek olan başta Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım' şeklinde konuştu. Gürsel Sarı'nın Eşi Carita Sarı ile birlikte düzenlediği toplantıya, yarışmadaki panteri ve kızı Selen Sarı okulu nedeniyle katılamadı

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği'nden Anlamlı Etkinlik
Marmaris Belediye Meclisinde atama kararları onaylandı
UKRAYNALI KONSOLOS’TAN BAŞKAN ÜNLÜ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÜNLÜ: ÖZVERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
MARMARİS MAHALLELERİNİN SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Ali Zağlı, Genel Sekreter Yardımcılığına getirildi
Fatih Ürek Yepyeni Formatla Ekranlara Dönüyor
O YAZIYOR, İNSANLAR YAŞIYOR
Ordulular Derneği'nden Başkan Ünlü’ye 'hayırlı olsun' ziyareti
HOLLANDALI DOSTLARDAN MARMARİS’E FİDAN BAĞIŞI