Bir Kitap Bir İnsan

Muğla Valisi İdris Akbıyık himayelerinde başlatılan Bir Kitap Bir İnsan projesi kapsamında

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel'in katılımıyla Söğüt Vacide Tugay İlk/Ortaokulunda proje etkinliği uygulandı.

 "Kitap Kaptanı" rozetlerimiz ve kitaplarımız Kaymakam Nurullah Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Bozburun Jandarma Karakol Komutanı ve Söğüt Muhtarı tarafından öğrencilere dağıtıldı.


Kaymakam Nurullah Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel, Bozburun İlköğretim Ortaokulunu ve Bozburun Deniz Ticaret Odası Çok Programlı Anadolu Lisesini Ziyaret Ettiler.

Okullar da incelemelerde bulunan İlçe Kaymakamı sınıfları gezerek öğrencilerle derse katıldı; okul idarecileriyle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kaymakam Nurullah Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Aksel, Söğüt Vacide Tugay İlk öğretim Ortaokulunu Ziyaret Ettiler.


Kaymakam Nurullah Kaya Okulda incelemelerde bulundu.  Sınıfları gezerek öğrencilerle derse katıldı okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.

GİAD’DAN ANKARA ÇIKARMASI
HALK PLAJLARI YAZA HAZIRLANIYOR
SÖĞÜT PİRİ REİS PARKI YENİLENİYOR
19 MAYIS BİR DESTANIN BAŞLANGICIDIR
MUĞLA MİLLETVEKİLİ SÜREYYA ÖNEŞ DERİCİ’DEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA SERT ÇIKIŞ!
ÜNLÜ: DOMUZLARDAN BULAŞABİLECEK BİR KUDUZ VAKASI İLÇE TURİZMİNİ SIKINTIYA SOKAR
Muğla Milletvekili Gizem Özcan; "MUÇEV Limited Şirketi hangi yetkiyle Göcek’teki tekneleri sahilden uzaklaştırmaktadır?"
MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ MUĞLA-DENİZLİ-MARMARİS (KÖTEKLİ) KAVŞAĞI ÇALIŞMALARI TURİZM SEZONUNUN BAŞLAMASI NEDENİYLE KONTROLL
Hisarönülülerden Başkan Ünlü'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
ZABITADAN YÜRÜYÜŞ YOLU DENETİMİ